Четвер, 25.04.2024, 11:30 | RSS | Щиро Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна


Авто на весілля Рівне
Меню сайту
Реестрація історії шлюбів
Категорії розділу
Мої статті [29]
Наша Кнопка

Весільне опитування
Чи часто ви опиняєтеся в незручному становищі?
Всього відповідей: 2


Головна » Статті » Мої статті

Солодкий стіл на вашому весіллі

Не втрачайте стилю

Найголовніше - зробити так, щоб солодкий стіл не тільки задовольняв смаки гостей, але і при цьому відповідав духу весілля. Скажімо, для торжества у французькому стилі ідеально підійдуть круасани і еклери з різними начинками. Особливий шик - порадувати гостей млинцевим французьким десертом - «Креп Сюзет». 

Якщо ж ви плануєте російське народне весілля - тут сам бог велів пригостити гостей пряниками, калачами і печеними яблуками. Ну а для заходу в стилі 60-х саме то - величезні різнокольорові льодяники і всілякі види газованої води. Експериментуйте!

Солодкий декор

Підкреслити особливості вибраного вами солодкого столу можна за допомогою посуду, а також всіляких підставок. Домашнє печиво або інші ласощі, виставлені в кілька рядів, які можна замовити на http://www.miraero.com.ua/svadebnye_torty_na_zakaz - це здорово, але злегка банально. Блискуча ідея - використовувати етажерки! Завдяки цьому чудесному пристосуванню кенді-бар буде як на долоні. Крім того, так гості зможуть легко дотягнутися до потрібних ласощів. 

Крім того, абсолютно неважливо, які ємності ви виберете: скляні, пластмасові чи керамічні. Головна умова - щоб всі баночки і вазочки ідеально поєднувалися один з одним. Вирішити питання сервірування вам допоможе Його Величність Колір. Для морозива, наприклад, можна використовувати білі ємності, для фруктів - ніжно-рожеві, а для випічки - бузкові. 

Зрозуміло, для прикраси солодкого столу гріх не вдатися до яскравих стрічок, забавних листівок, вінтажних фотографій і просто кумедних ярликів з назвами десертів. Наприклад, підняти настрій гостям допоможуть серветки з жартівливими прогнозами. Іншими словами, підключайте фантазію!

Все добре в міру

Погано, коли частувань не вистачає на всіх. Але ще гірше, якщо від кількості солодкого паморочиться голова. Так що тримайте золоту середину! А саме - тримайте в голові, скільки приблизно гостей планують відвідати ваше весілля і замовляйте солодке, виходячи з 500-700 грамів на людину. 

На солодке

Цілком імовірно, що приготовані вами частування настільки припадуть гостям за смаком, що вони захочуть взяти ласощі з собою, щоб порадувати ними друзів і близьких. Не відмовляйте їм в цьому задоволенні! Заздалегідь підготуйте спеціальні іменні take away-коробочки або мішечки, що вміщають відразу кілька делікатесів. Так ви віддячите гостям за те, що вони знайшли час відвідати торжество. 

Категорія: Мої статті | Додав: Igorik (18.09.2012)
Переглядів: 1019 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Авто На Весілля Рівне 2011 © 2024