Не втрачайте стилю Найголовніше - зробити так, щоб солодкий стіл не тільки задовольняв смаки гостей, але і при цьому відповідав духу весілля. Скажімо, для торжества у французькому стилі ідеально підійдуть круасани і еклери з різними начинками. Особливий шик - порадувати гостей млинцевим французьким десертом - «Креп Сюзет».
Якщо ж ви плануєте російське народне весілля - тут сам бог велів пригостити гостей пряниками, калачами і печеними яблуками. Ну а для заходу в стилі 60-х саме то - величезні різнокольорові льодяники і всілякі види газованої води. Експериментуйте! Солодкий декор Підкреслити особливості вибраного вами солодкого столу можна за допомогою посуду, а також всіляких підставок. Домашнє печиво або інші ласощі, виставлені в кілька рядів, які можна замовити на http://www.miraero.com.ua/svadebnye_torty_na_zakaz - це здорово, але злегка банально. Блискуча ідея - використовувати етажерки! Завдяки цьому чудесному пристосуванню кенді-бар буде як на долоні. Крім того, так гості зможуть легко дотягнутися до потрібних ласощів.
Крім того, абсолютно неважливо, які ємності ви виберете: скляні, пластмасові чи керамічні. Головна умова - щоб всі баночки і вазочки ідеально поєднувалися один з одним. Вирішити питання сервірування вам допоможе Його Величність Колір. Для морозива, наприклад, можна використовувати білі ємності, для фруктів - ніжно-рожеві, а для випічки - бузкові.
Зрозуміло, для прикраси солодкого столу гріх не вдатися до яскравих стрічок, забавних листівок, вінтажних фотографій і просто кумедних ярликів з назвами десертів. Наприклад, підняти настрій гостям допоможуть серветки з жартівливими прогнозами. Іншими словами, підключайте фантазію! Все добре в міру
Погано, коли частувань не вистачає на всіх. Але ще гірше, якщо від кількості солодкого паморочиться голова. Так що тримайте золоту середину! А саме - тримайте в голові, скільки приблизно гостей планують відвідати ваше весілля і замовляйте солодке, виходячи з 500-700 грамів на людину.
На солодке
Цілком імовірно, що приготовані вами частування настільки припадуть гостям за смаком, що вони захочуть взяти ласощі з собою, щоб порадувати ними друзів і близьких. Не відмовляйте їм в цьому задоволенні! Заздалегідь підготуйте спеціальні іменні take away-коробочки або мішечки, що вміщають відразу кілька делікатесів. Так ви віддячите гостям за те, що вони знайшли час відвідати торжество.
|